browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Mona

Fredag d. 1. August

Oprydning, oprydning og oprydning!! Så er dagen før dagen, desværre kommet, og alle mand er sendt til byen, så mor kan få lidt ro i huset… Alt skal klargøres og pakkes.. det sidste tøj skal vaskes…

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Torsdag d. 31. Juli

Den fedeste dag!! Vi skulle se den franske Gran Canyon, Gorges du Verdon i solskin.. Sidste år var det et forfærdeligt uvejr da vi var her! I år var vejret perfekt, og hvilken oplevelse. Vi lejede en kano og sejlede ind i kløften… helt fantastisk at plaske rundt dernede mellem disse gigantiske bjerge.. Man føler … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Onsdag d. 30. Juli

Så blev det stranddag!! Vi kørte til stranden med madkurv, luftmadras, øl, cola, vand og hvad der ellers hører til, og slog os ned i mængden… puha! Der var mange andre der havde fået samme idé! Vejret var fantastisk.. varmt, omkring 32° stod der vist på bilens display da vi ankom, men der blæste en … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Tirsdag d. 29. Juli

Vi har været på marked i Lorgues. Der er marked indtil flere steder i Provence hver eneste dag. Nogle store, nogle små, nogle med fødevarer af alle slags, nogle med smykker og gejl, nogle med gamle møbler… de findes i alle afskygninger! Markedet i Lorgues er det absolut største og bedst besøgte i området… og … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Mandag d. 28. Juli

Dagen har været “lidt på den lade side” 🙂 Drengene har været i Drauignan for at finde en fodbold.. Det er ikke så ligetil at købe en fodbold hernede… måske fordi det ikke vrimler med større flade områder hvor man faktisk kan spille… men det er i hvertfald ikke noget man kan købe i ethvert … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Søndag d. 27. Juli

I dag blev en kæmpe oplevelse, helt uplanlagt… Meningen var at vi skulle have været på besøg i et cistercienserkloster kaldet L’Abbaye du Thoronet. Akustikken i kirken skulle være helt enestående, og om søndagen kl 12 er der munke der synger en helt særlig messe sang på gammel originalt latin… En messe der synges meget … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

Lørdag d. 26. Juli

Så blev det tid til strandtur ved middelhavet… Vi kørte til stranden lidt syd for Fréjus, Saint Aygulf, hvilket efter sigende skulle være til at komme til for mennesker… og det var faktisk sandt! Indtil flere svømmeture blev det til, selv for Dennis! Han blev enig med sig selv om at hajerne nok ville tage … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Fredag d. 25. Juli

Fint vejr fra morgenstunden… Vi besluttede os for at køre til Cotignac for at se grotter! Undervejs trak skyerne noget sammen, og vi endte med at gå rundt i Cotignac by i silende regnvejr! Nøj, vi blev våde! Vi nåede dog alligevel grotterne.. betalte €2 for at få lov til at gå det sidste stykke … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Torsdag d. 24. Juli

Dagen startede med gå-tur herfra til Claviers for drengene. En tur på 5-6 km op og ned af bjerge 🙂 Pigerne og jeg mødte dem i Claviers, hvor vi gik en lille tur rundt i byen… hvilket er temmelig hurtigt gjort.. meget lille by. vi fortsatte til Draguignan og tog en lille tur på gågaden.. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Onsdag d. 23. Juli

I dag har været spændende…. til tider lidt for spændende!!! Dagen startede med høj sol fra morgenstunden. Temperaturen er i dag nået op på 30°, så vi har kunnet holde varmen. Der var faktisk ikke rigtigt nogen der “vovede” sig udenfor mere end få minutter af gangen.. Drengene lavede morgenmad, som vi fik under druerne … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments