browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: July 2013

Torsdag d. 25. Juli

Største oplevelse man kan tænke sig. Vi har været i Marineland i Antibes www.marineland.fr En kæmpe oplevelse at se delfinshow og spækhuggershow… Vi var så heldige både at se begge show de viser om dagen, og så igen om aftenen med lys, fyrværkeri og musik! Det var enormt overvældende, og ikke let at gengive i ord … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

Onsdag d. 24. Juli

Dette blev indtil videre den varmeste dag vi nogensinde har oplevet i Frankrig… Termometeret nåede op på omkring 37 grader midt på dagen. Vi var stort set ikke ude af huset, da det ganske enkelt var for varmt. Selv poolen stod tom meget af dagen! Karoline var stadig ikke frisk, så Dennis besluttede at tage … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

Tirsdag d. 23. Juli

Vi startede dagen med at tage på det meget berømte marked i Lorgues. Man kan købe alt fra madrasser til ost og tøj! Desværre er Karoline blevet syg, og havde det rigtig dårligt i varmen derinde… for varme det var der nok af!! Totalt stillestående varme og masser af mennesker… Ligeså træls vejr vi havde … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Mandag d. 22. Juli

Dagen startede lidt skævt ud, idet vi ikke fik handlet ind i går søndag, hvilket ellers var planen… men den franske lukkelov ville som bekendt noget andet. Dennis og jeg kørte selv ind for at handle ind, imens ungerne hyggede sig herhjemme i varmen… 32 grader blev det vist til i dag… Vi fik i … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Søndag d. 21. Juli

Første hele dag i vores nye hus går på hæld. Glemte en lille detalje fra i går… Vi fik besøg af en lille sød hund, som kom løbende lige ind i huset. Den er tydeligvis hjemmevant her, så mon ikke det er en besøgsven af huset.. Og sørme om ikke den kom igen i dag.. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Lørdag d. 20. Juli

Flyttedag! I dag er vi flyttet til det nye hus… og nøøøøøøj det er lækkert… super fantastisk hus. Helt nybygget, nok omkring 4-5 år gammelt helt igennem fedt hus! Vi startede dagen med at få pakket alt vores grej sammen i Bargemon. Vi fik ikke noget pakket i bilen i går aftes pga. regnvejret, så … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Fredag d. 19. Juli

Vores sidste hele dag i det første hus er ved at være til ende. Dagen har budt på lidt af hvert.. Vejret startede meget godt ud i formiddag. Vi satte os i bilen og kørte på jagt efter frugtboden som vi stadig ikke har fundet.. og samtidig lidt på opdagelse i området. Vi startede med … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Torsdag d. 18. Juli

Dagen har været noget lang i det. Vi har haft rigtig træls vejr! Poolen er ikke blevet brugt… Øv øv! Dennis og drengene var på gå-ben i byen efter morgenbrød og samtidig lidt på sightseeing. Da de kom tilbage var det Daniel og Frederiks tur til at stikke af på udflugt. Det kom der nogle … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

Onsdag d. 17. Juli

I dag blev vi enige om at køre til en bjergsø vi så på vejen hertil i lørdags.. Lac de Saint Cassien. Et utroligt smukt sted, med en masse forskellige aktiviteter, hvis man vil betale… Daniel skulle ikke i vandet, da han ville skåne næsen… Karoline, Frederik og Maya var derimod på “vand forhindringsbane” 2 … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Tirsdag d. 16. Juli

I dag har den stået på badeferie.. Superdejligt vejr, sol og sommer! Vi har fået besøg af Oliver Monberg, som også er på ferie her i Provence. Han bliver og overnatter og kører hjem i morgen. Hyggeligt… Drengene har været på gå-tur i dag, hvor de så en ca. 2 meter lang æskulapsnog, som var … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments