browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: July 2014

Søndag d. 27. Juli

I dag blev en kæmpe oplevelse, helt uplanlagt… Meningen var at vi skulle have været på besøg i et cistercienserkloster kaldet L’Abbaye du Thoronet. Akustikken i kirken skulle være helt enestående, og om søndagen kl 12 er der munke der synger en helt særlig messe sang på gammel originalt latin… En messe der synges meget … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

Lørdag d. 26. Juli

Så blev det tid til strandtur ved middelhavet… Vi kørte til stranden lidt syd for Fréjus, Saint Aygulf, hvilket efter sigende skulle være til at komme til for mennesker… og det var faktisk sandt! Indtil flere svømmeture blev det til, selv for Dennis! Han blev enig med sig selv om at hajerne nok ville tage … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Fredag d. 25. Juli

Fint vejr fra morgenstunden… Vi besluttede os for at køre til Cotignac for at se grotter! Undervejs trak skyerne noget sammen, og vi endte med at gå rundt i Cotignac by i silende regnvejr! Nøj, vi blev våde! Vi nåede dog alligevel grotterne.. betalte €2 for at få lov til at gå det sidste stykke … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Torsdag d. 24. Juli

Dagen startede med gå-tur herfra til Claviers for drengene. En tur på 5-6 km op og ned af bjerge 🙂 Pigerne og jeg mødte dem i Claviers, hvor vi gik en lille tur rundt i byen… hvilket er temmelig hurtigt gjort.. meget lille by. vi fortsatte til Draguignan og tog en lille tur på gågaden.. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Onsdag d. 23. Juli

I dag har været spændende…. til tider lidt for spændende!!! Dagen startede med høj sol fra morgenstunden. Temperaturen er i dag nået op på 30°, så vi har kunnet holde varmen. Der var faktisk ikke rigtigt nogen der “vovede” sig udenfor mere end få minutter af gangen.. Drengene lavede morgenmad, som vi fik under druerne … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

Tirsdag d. 22. Juli

Dagen er gået med sol, pool og gå-ture. Vi har været en tur på gåben nede i Bargemon by. En ny rute “bagom” ned gennem skoven.. Meget smukt, og meget hårdt! Op og ned på grusvej meget af vejen.. men bestemt anstrengelserne værd. Der er blevet badet og solet en hel masse. Vejrudsigten sagde godt … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Mandag d. 21. Juli

Så blev der købt ind! 🙂 Det var godt at få lidt forsyninger til huse… Vi har været i Draguignan i Carrefour og handle/shoppe lidt. Der er blevet badet en del, på trods af at vejret stadig ikke er helt i top… Bestemt ikke koldt, men solen er lidt genert ind imellem. En film at … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Søndag d. 20. Juli

I dag har vi været lidt småtrætte efter turen. Vi har manglet at få noget mad, da vores beholdning har lidt under at køleskabet måtte tages fra. Ingen, absolut ingen butikker har åbent om søndagen, så vi har kun det vi har med hjemmefra! Rugbrød, toast, smør og pålægschokolade. I køleskabet her i huset var … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Lørdag d. 19. Juli

Efter godt og vel 1800 kilometer og 4 timers søvn på en Schweitzisk rasteplads er vi endelig når frem til destinationen.. Kl er godt midnat og vi er alle totalt smadret efter over 30 timer på vejs.. Men lige et lille gruppe billede mens vi pakker bilen ud. Nu skal det gøre godt med en … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Fredag d. 18. Juli

Så er vi på vej til Frankrig.. Vores cabriolet blev desvære smadret 20 min før vi ankom til Flensborg, Så der ventede os en ny bil. Ikke så Eksotisk som planlagt, men en Bmw X1 er jo heller ikke helt dårligt. Drengene er i hvertfald tilfreds, og det tog ikke mange timer før den yngste … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment