browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: August 2014

Fredag d. 1. August

Oprydning, oprydning og oprydning!! Så er dagen før dagen, desværre kommet, og alle mand er sendt til byen, så mor kan få lidt ro i huset… Alt skal klargøres og pakkes.. det sidste tøj skal vaskes…

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Torsdag d. 31. Juli

Den fedeste dag!! Vi skulle se den franske Gran Canyon, Gorges du Verdon i solskin.. Sidste år var det et forfærdeligt uvejr da vi var her! I år var vejret perfekt, og hvilken oplevelse. Vi lejede en kano og sejlede ind i kløften… helt fantastisk at plaske rundt dernede mellem disse gigantiske bjerge.. Man føler … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Onsdag d. 30. Juli

Så blev det stranddag!! Vi kørte til stranden med madkurv, luftmadras, øl, cola, vand og hvad der ellers hører til, og slog os ned i mængden… puha! Der var mange andre der havde fået samme idé! Vejret var fantastisk.. varmt, omkring 32° stod der vist på bilens display da vi ankom, men der blæste en … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Tirsdag d. 29. Juli

Vi har været på marked i Lorgues. Der er marked indtil flere steder i Provence hver eneste dag. Nogle store, nogle små, nogle med fødevarer af alle slags, nogle med smykker og gejl, nogle med gamle møbler… de findes i alle afskygninger! Markedet i Lorgues er det absolut største og bedst besøgte i området… og … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Mandag d. 28. Juli

Dagen har været “lidt på den lade side” 🙂 Drengene har været i Drauignan for at finde en fodbold.. Det er ikke så ligetil at købe en fodbold hernede… måske fordi det ikke vrimler med større flade områder hvor man faktisk kan spille… men det er i hvertfald ikke noget man kan købe i ethvert … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment