browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: July 2018

Selskabet halveres

Søndag d. 15/7-18 Så kom dagen hvor de 3 ældste ‘unger’ vendte næsen hjemad mod Danmark. Dagen gik med oprydning, pakning af bil, indkøb og lidt pool og afslapning, inden Frederik, Daniel og Anja begav sig ud på den 1880 km lange køretur alene for første gang. En lidt underlig fornemmelse da de kørte omkring … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Cykeltur på Porquerolles

Lørdag 14/7-18 Atter engang tidligt op og afsted – nu er det ved at være hårdt at komme ud af lagnerne om morgenen! I bilen og afsted på 1,5 times køretur til Hyères hvorfra færgen til Porquerolles sejler. Og lur mig om ikke også rugbrødet blev fundet frem i bagagerummet inden afgang 😀 Efter en … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Lac de Sainte-Croix og Gorges du Verdon

Fredag d. 13/7-18 Så kom dagen for kanoturen i kløften Gorges du Verdon, og mon ikke også denne tur startede med buffet i bagagerummet. Det er altså en god idé med de rugbrød! Dét får man bare aldrig nok af – den smukkeste og mest overvældende natur, man slet slet ikke kan fange på kamera. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Hjemmedag, vi er trætte

Torsdag 12/7-18 Vores temmelig stramme program begynder at “stramme” lidt for meget – vi er trætte! Vi ændrer lidt i planerne og tager en hjemmedag – eneste udskejelse er en tur i Carrefour, hvilket heller ikke er at kimse af 😉   Der udover foretager vi os ikke meget andet end at bade og slappe … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Nice

11/7-18 Onsdag gik turen til Nice. Efter buffet i bagagerummet med rugbrød, leverpostej, spegepølse og agurk, gik vi et stykke ned af Promenade des Anglais. Et stykke nede gjorde vi en afstikker ind i Vieux Nice – den gamle bydel i Nice. En sand labyrint af ekstremt smalle gader, med en blanding af bittesmå cafeer … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Marked, Kirke og vandfald

Tirsdag d. 10/7-18 Tirsdag er altid indbegrebet af marked i Lorgues. Det største af sin slags i området – og det er stort! Hvad man ikke kan købe her, er ikke værd at købe… Alt lige fra senge til oste, armbånd, tøj, tasker, frugt/grønt, kød, røgelsespinde, skærebrætter og alverdens andre ting! Og så er der … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

1. dag er altid ren afslapning

Mandag d. 9/7-18 Vi starter altid ferien ud med at den første dag er ren badeferie. Vi skal allesammen falde til, pakke ud og hvile ud – og ikke mindst, så skal vi lige vænne os til varmen – og det gør man altså bedst umiddelbart i nærheden af poolen! 🙂 Vi får købt ind, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Afgang fra Geisingen med pitstop i Monaco

Søndag d. 8/7-18 Efter en god nats søvn og en lækker morgenmad, lettede vi anker og satte snuden mod Flayosc. GPS’en afslørede hurtigt at vi ikke havde behøvet at stå helt så tidligt op, da vi ville ankomme meget tidligere end planlagt. Beslutningen faldt på at bruge de sidste timer i Monaco, og på den … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

6. – 7. juli. Køreturen

Så startede årets sommerferie! Lejebil og egen bil afsted fra Fleeggard fredag aften omkring kl 21:30. 940 km og 11 timer senere ankom vi til et lille hyggeligt hotel lige før den Schweiziske grænse… for i år vil vi nemlig prøve noget nyt – vi hakker turen over i to og tager en overnatning. Meningen … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment