browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Onsdag d. 17. Juli

Posted by on July 17, 2013

I dag blev vi enige om at køre til en bjergsø vi så på vejen hertil i lørdags.. Lac de Saint Cassien.

Et utroligt smukt sted, med en masse forskellige aktiviteter, hvis man vil betale…

Daniel skulle ikke i vandet, da han ville skåne næsen… Karoline, Frederik og Maya var derimod på “vand forhindringsbane” 2 gange.. lidt anstrengende for Frederik, idet det var svært at komme op på puderne, så han måtte trække pigerne op… Der blev hoppet, sprunget og badet efter alle kunstens regler…. Der var enormt varmt! Efter omkring 3,5 time ved søen, trak skyerne sammen og blev til lyn og torden i det fjerne. Vi besluttede at pakke sammen og køre hjem. Vi havde ikke kørt 10 minutter, før vi kørte ind i et voldsomt regnvejr. Perfekt timing!

På vejen tilbage fra søen, ville vi forsøge at finde frugtboden vi har besøgt tidligere år, så vi kørte en bagvej/omvej igennem Fayance og Montauroux. Vi konstaterede at vi godt kunne tænke os at bo i en af disse byer engang.

Vi fandt aldrig frugtboden, men vi kom på en tur bagom “vores” bjerg, og kom op i en højde af små 1200 meter, før vi ramte toppen og kom igennem det store militære øvelsesområde der ligger deroppe.

Slutteligt ned i Bargemon by for at få fyldt alle vandflaskerne, og hjem og lave aftensmad… Alle var sultne og trætte, og der har været forholdsvis ro her i aften. Der er blevet hygget med “inde aktiviteter” idet det blæser og regner udenfor! Øv øv… Det skulle heldigvis efter sigende blive bedre igen i morgen.

Flere billeder her.

One Response to Onsdag d. 17. Juli

  1. Alice Laursen

    Hvor dejligt, det må være vandhundenes paradis 🙂 Det ligner faktisk billede som vi har set fra Touren i dag

    Knus 🙂

Leave a Reply