browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lørdag d. 20. Juli

Posted by on July 20, 2013

Flyttedag!

I dag er vi flyttet til det nye hus… og nøøøøøøj det er lækkert… super fantastisk hus. Helt nybygget, nok omkring 4-5 år gammelt helt igennem fedt hus!

Vi startede dagen med at få pakket alt vores grej sammen i Bargemon. Vi fik ikke noget pakket i bilen i går aftes pga. regnvejret, så en anelse travlhed fra morgenstunden.
Efter afgang, var vi på marked i Callas. Meget hyggeligt!

Vi kravlede i bilen igen, og kørte mod Les Issambres. Vi skulle have tiden til at gå indtil kl. 4 hvor vi måtte komme ind i det nye hus. Vi nåede Les Issambres og Middelhavet, og selv Dennis måtte stikke tæerne deri, trods hajer! Faktisk strakte han sig så langt som til at sige at han gerne ville bade hvis vi kom tilbage dertil igen… så hellere må vi det! Tiden var svær at slå ihjel, men langt om længe blev kl. 4 og Dennis og børn fløj lige i poolen, selvom det pissede ned! Vi har været noget uheldige med vejret den forgående uge, men vi satser på det bliver meget bedre denne uge..

Flere billeder her.

One Response to Lørdag d. 20. Juli

  1. Alice Laursen

    Wauw!!!! for et hus, det ser rigtig dejligt ud, ønsker jer en super dejlig dejlig uge 🙂 🙂
    Mange krammer til jer alle 🙂

Leave a Reply