browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Søndag d. 21. Juli

Posted by on July 21, 2013

Første hele dag i vores nye hus går på hæld.

Glemte en lille detalje fra i går… Vi fik besøg af en lille sød hund, som kom løbende lige ind i huset. Den er tydeligvis hjemmevant her, så mon ikke det er en besøgsven af huset.. Og sørme om ikke den kom igen i dag.. Hyggeligt!

Det har været enormt varmt!!! 35 grader vil jeg tro. Der er selvsagt blevet badet en masse i poolen, og slikket en del sol… En enkelt er næsten ved at antage negerstatus!

Drengene startede dagen ud med at gå en tur. Mest for at finde ud af om der skulle gemme sig et “boulangerie” (bageri) et sted i nærområdet, men også for at se sig lidt omkring..
De kom tilbage meget svedige efter en times tid. Bageri var der ikke noget af, ej heller andre butikker overhovedet, men flod og vandfald fandt de.
Lige på hovedet i poolen med dem, og så nøjedes vi med toastbrød igen igen til morgenmad… Det er ikke længere så populært med det hvide brød… tror alle savner rugbrød!

Sidst på dagen trak skyerne sammen, så vi blev enige om at det var tid til at køre ind og handle ind til aftensmad….. Igen havde vi glemt at lukkeloven er en anden her! Der er jo lukket om søndagen!! Og når der er lukket, så er der lukket ALLE steder.. selv på tankstationer!
Vi endte med at få aftensmad på McDonalds!

Nu, lidt før 21.30, har roen sænket sig… Maya, Dennis og Frederik forsøger at, se filmen de faldt i søvn til i går, færdig… Dennis er vist allerede faldet i søvn igen… Man bliver træt om aftenen!

Flere billeder her.

Leave a Reply