browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mandag d. 22. Juli

Posted by on July 22, 2013

Dagen startede lidt skævt ud, idet vi ikke fik handlet ind i går søndag, hvilket ellers var planen… men den franske lukkelov ville som bekendt noget andet.

Dennis og jeg kørte selv ind for at handle ind, imens ungerne hyggede sig herhjemme i varmen… 32 grader blev det vist til i dag…

Vi fik i øvrigt lige et lille besøg af hunden, der er blevet døbt Lucky af Maya, og som er blevet alles ven!

Efter indkøb kørte vi mod Lac de Sainte-Croix og Gorges du Verdon, den franske udgave af Grand Canyon. Fantastisk smukt sted! Vi nåede dog kun lige netop at få taget billedet af børnene foran kløften, før et lyn og et tordenbrag af de store flængede himlen… og få minutter senere oplevede vi et regnvejr man sjældent ser mage! Hold nu fast en masse vand på meget kort tid. Og hagl, så meget at vi et øjeblik var lidt nervøse for vores frontrude, som jo har en revne!
Vi fandt en p-plads og iagttog mennesker i badetøj med håndklæder og luftmadrasser over hovedet, valfarte til bilerne, totalt gennemblødte… og mere til!
En halv times tid, måske tre kvarter, gik med det… da var regnen stilnet så meget af, at vi vovede os ud af bilen. Temperaturen var dog i mellemtiden faldet fra 32 grader til 18 grader på den halve time, så det var temmelig køligt, i forhold til den påklædning vi var kommet afsted i.
Bredden langs søen var fuldstændig tørlagt for mennesker.. vi gik en tur, men måtte vende om da det ganske enkelt var for koldt, og ikke helt ville holde op med at regne… Øv øv!

Hjem igen til huset og poolen. Temperaturen her var også faldet drastisk, i takt med at solen var forsvundet, til fordel for en masse skyer og sagte torden i baggrunden. Et par og tyve grader lød den vist på… Alle mand i poolen, mens jeg lavede aftensmad.

Nu, lidt før 22, er der ved at være ro…. liiiige på nær på drengeværelset, hvor Daniel og Frederik totalt tøsehygger! Fuldstændig gakkede, er de! Tumler, råber og larmer… ved ikke helt hvor de har al den energi fra! Jeg tror faktisk slet ikke de har den energi, det er vist bare de sidste kramper! 🙂

Flere billeder her.

One Response to Mandag d. 22. Juli

  1. Alice Laursen

    Vi kunne godt bruge lidt af den regn, måske den kommer herop senere 🙂
    Venter på dagens billeder 🙂

Leave a Reply