browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tirsdag d. 23. Juli

Posted by on July 24, 2013

Vi startede dagen med at tage på det meget berømte marked i Lorgues. Man kan købe alt fra madrasser til ost og tøj! Desværre er Karoline blevet syg, og havde det rigtig dårligt i varmen derinde… for varme det var der nok af!! Totalt stillestående varme og masser af mennesker… Ligeså træls vejr vi havde sidste uge i Bargemon, ligeså enormt varmt er det blevet denne uge!

Planen var at vi ville have været til Lac du st. Croix og bade og sejle i kajak, men fordi Karoline havde det så skidt, blev vi enige om at tage hjem til poolen i stedet. Der blev badet!! Dennis og jeg kørte ind og handlede det sidste ind, så vi kunne grille.

Der blev badet noget mere! 🙂

Flere billeder her.

One Response to Tirsdag d. 23. Juli

  1. Ingrid Jørgensen

    Hej og hilsen til alle, håber alle er raske igen. Knus

Leave a Reply