browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Onsdag d. 24. Juli

Posted by on July 25, 2013

Dette blev indtil videre den varmeste dag vi nogensinde har oplevet i Frankrig… Termometeret nåede op på omkring 37 grader midt på dagen. Vi var stort set ikke ude af huset, da det ganske enkelt var for varmt. Selv poolen stod tom meget af dagen!

Karoline var stadig ikke frisk, så Dennis besluttede at tage Maya, Daniel og Frederik med på tur.

De startede med at besøge et nonnekloster, for søsterordenen af Betlehem, The monks and monastic sisters of the monastic Family of Bethlehem of the Assumption of the Virgin and of Saint Bruno.

Meget interessant besøg, og meget langt fra vores virkelighed… Prøv evt. www.english.bethleem.org, vældig spændende! Dennis fik købt en rosenkrans af en nonne, der ikke kunne et ord engelsk, men som kunne sige Danmark på dansk!

Bagefter tog de på kloster besøg i L’abbaye du Thoronet. Et stort gammelt kloster fra 1100-tallet, som er omdannet til museeum. Et arkitektbetonet kloster, som har været en stor inspiration for nuværende arkitekter. I midten af klostrets område er der et grønt areal, som er hjertet af kloster, som forbandt kirken og det daglige liv i klosteret. Der er foredrag og kirkegang i kirken.

Resten af dagen stod på badning og boller i karry! Dejligt!!

Flere billeder her.

2 Responses to Onsdag d. 24. Juli

  1. Alice Laursen

    Pyha det er høje temperaturer. Håber at i alle bliver klar til dagen tur 🙂

  2. Alice Laursen

    Rigtig spændende billeder 🙂

Leave a Reply