browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Torsdag d. 25. Juli

Posted by on July 26, 2013

Største oplevelse man kan tænke sig. Vi har været i Marineland i Antibes www.marineland.fr

En kæmpe oplevelse at se delfinshow og spækhuggershow… Vi var så heldige både at se begge show de viser om dagen, og så igen om aftenen med lys, fyrværkeri og musik! Det var enormt overvældende, og ikke let at gengive i ord og billeder. Det var så fantastisk at se den tilknytning mellem dyr og menneske.

Det var en rigtig god idé at vente til sidst på dagen med at komme, og så i stedet blive der til lukketid kl. 23… For det første var varmen ikke så ulidelig, og antallet af gæster faldt også drastisk efter sidste eftermiddags show, men vi fik aftenshowene med…. og sikken oplevelse!!

En anden bonus ved at vente til sent med at køre hjem, var også trafikken.. der var absolut ingen trafik på p.pladsen, selvfølgelig også fordi vi lige skulle have lidt at spise og drikke fra køletasken inden vi kørte hjemad…

Tilbage her i huset kl 1:00…. sengetid efter en supergod dag!

Flere billeder her.

3 Responses to Torsdag d. 25. Juli

 1. Alice Laursen

  Det lyder som en konge oplevelse, glæder mig så meget til at se billeder og til at høre mere .
  God dag til jer alle 🙂

 2. Alice Laursen

  Jamen det er da for vildt, jeg vil også være der 🙂 Hold da op 🙂

 3. Ingrid Jørgensen

  Godaften! Har lige set et par hundrede billeder, en fantastisk rejse. Men nu vil jeg ønske jer en god tur nordpå. Håber i også glæder jer til, at komme hjem igen. Vi har det også varmt, men ikke så hedt som i har det. De kærligste hilsner til alle.

Leave a Reply