browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fredag d. 18. Juli

Posted by on July 9, 2014

Så er vi på vej til Frankrig.. Vores cabriolet blev desvære smadret 20 min før vi ankom til Flensborg, Så der ventede os en ny bil. Ikke så Eksotisk som planlagt, men en Bmw X1 er jo heller ikke helt dårligt. Drengene er i hvertfald tilfreds, og det tog ikke mange timer før den yngste chaufør ikke kunne vente mere og overtog styrringen.. Så turen var sjovt nok den samme som sidste år.Så ik så meget at skrive om.. Humøret var højt og der var meget mere plads til folket i år.. Vi ser frem til et par rigtige gode uger i bjergene og en masser sol og gode oplevelser..
Flere billeder her.

Leave a Reply