browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fredag d. 25. Juli

Posted by on July 25, 2014

Fint vejr fra morgenstunden… Vi besluttede os for at køre til Cotignac for at se grotter! Undervejs trak skyerne noget sammen, og vi endte med at gå rundt i Cotignac by i silende regnvejr! Nøj, vi blev våde!
Vi nåede dog alligevel grotterne.. betalte €2 for at få lov til at gå det sidste stykke ad meget stejle og snævre gange. Blandt andet op af en jern-vindeltrappe af ældre dato, hvor vi kun måtte være én person af gangen.. noget vakkelvorn synes vi den var, og kun ca. 60 cm bred!
Grotterne, som består af tufsten, en porøs calciumsten der er fuld af huller og huler, er blevet brugt som tilflugtssted og bolig siden før nedskrevet historie, gennem epidemier og invasioner, politiske og religiøse krige… Ikke just et sted man ville bryde sig om at færdes på, uden de solide jernrækværk der er i dag er sat op!
Sikkert nede i byen igen overværede vi et bryllup i byens kirke! 🙂

Drivvåde satte vi kurs mod Bargemon… egentlig ville vi også have besøgt et 42 meter højt vandfald, der ligger kun 6 km fra Cotignac, Sillans-de-Cascade, men vi var for våde og kolde! Måske vi vender tilbage en anden dag… Det kunne også være sjovt at se Cotignac i solskin!

Desværre har regnvejret vist “hærget” hele området hernede…. det var i al fald stadig regnvejr da vi kom hjem. Efter aftensmad tog Frederik, Daniel og Maya en hurtig svømmetur – lidt køligt, vistnok!
En sky er dumpet ned i vores have! 🙂
Flere billeder her.

One Response to Fredag d. 25. Juli

  1. Alice Laursen

    I må få Meget gerne få vores vejr – hedebølge kaldes det . Vi er ved at få hedeslag, pyha pyha.:-))

Leave a Reply