browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Søndag d. 27. Juli

Posted by on July 27, 2014

I dag blev en kæmpe oplevelse, helt uplanlagt…
Meningen var at vi skulle have været på besøg i et cistercienserkloster kaldet L’Abbaye du Thoronet. Akustikken i kirken skulle være helt enestående, og om søndagen kl 12 er der munke der synger en helt særlig messe sang på gammel originalt latin… En messe der synges meget præcist og langsomt for at ekkoet ikke ødelægger sangen! Det skulle være en meget speciel oplevelse…
Men sådan skulle det ikke helt gå, da vi ganske enkelt ikke kom afsted i tide til at nå frem inden kl 12, og dermed først ville blive lukket ind igen efter messen kl 14….
I stedet blev vi engie om bare at prøve at finde et andet sted, når vi nu var kommet i bilen. Vi holdt på en p-plads vi så på vores tur hjem fra stranden i går, havde set der var noget flod-lignende i nærheden. Det skulle vise sig at blive en kæmpe stor oplevelse!
Hvad der startede med at være bare en “bette” bæk, blev til en bred og enormt smuk flod, med masser af vandfald og sten og steder hvor der var så dyb at man kunne springe i det klare blågrønne vand og svømme. Det var der også rigtig mange andre der havde bestemt sig for at bruge dagen på. Tror det er et meget yndet udflugtssted. Vi gik vel 1,5 km op og ned ad denne flod. Der var både bjergbestigning og “vandgang” i brug 🙂 Helt bestemt et sted vi igen vil besøge, med madkurv og badetøj og tæpper..
Rioufreid floden ved Callas!
Flere billeder her.

2 Responses to Søndag d. 27. Juli

  1. Anette

    Og så er det jo godt at vide i har Karoline slangetæmmer med

  2. Mona

    Slangetæmmer er måske lige så meget sagt, men hun blev da stående hvor hun var…. Måske mest fordi man overhovedet ikke kunne komme nogen steder!

Leave a Reply