browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

6. – 7. juli. Køreturen

Posted by on July 7, 2018

Så startede årets sommerferie!

Lejebil og egen bil afsted fra Fleeggard fredag aften omkring kl 21:30. 940 km og 11 timer senere ankom vi til et lille hyggeligt hotel lige før den Schweiziske grænse… for i år vil vi nemlig prøve noget nyt – vi hakker turen over i to og tager en overnatning. Meningen var at vi ville undgå at køre om natten, men pga. at Elbtunnel i Hamborg skulle lukke lørdag aften, blev det ikke helt sådan alligevel. Hvorom alting er, er vi ankommet til Hotel Sternen i Geisingen.

En halv times tid herfra, lige umiddelbart på den anden side af grænsen til Schweiz, lige midt i byen Schaffhausen, findes et vandfald i Rhinen, kaldet Reinfall. Det skulle være det vandfald i Europa der løber mest vand igennem.. 600 m3 i sekundet! Dét er meget vand!! Og sikke et syn – virkelig smukt!  Vandfaldet er 23m højt og 150 meter bredt, gennemsnitligt 13 meter dybt og 14 – 17000 år gammelt.

Hjem igen til hotellet. Vi er alle sammen frygtelig trætte og vil gerne tidligt i seng. Der bliver hentet takeaway pizza til hurtig aftensmad… et bad og så i seng! Tidligt op i morgen søndag – der venter sidste del af køreturen, 735 km.

Billeder her

Leave a Reply