browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Marked, Kirke og vandfald

Posted by on July 10, 2018

Tirsdag d. 10/7-18

Tirsdag er altid indbegrebet af marked i Lorgues. Det største af sin slags i området – og det er stort! Hvad man ikke kan købe her, er ikke værd at købe… Alt lige fra senge til oste, armbånd, tøj, tasker, frugt/grønt, kød, røgelsespinde, skærebrætter og alverdens andre ting! Og så er der jo spillemanden med katten på nakken og ham der sælger vand. Dem har vi nærmest fået et helt forhold til. Man føler sig næsten hjemme, så vi hører ‘vandmandens’ råb: “Boisson – boisson – boisson”!

Efter markedet kørte vi forbi nonneklostret ved Le Thoronet. Der er nogle tilbagevendende billeder der skal tages – og det kunne jo være vi var heldige at der foregik noget i kirken – men det var ikke tilfældet i dag desværre!

Vi sluttede udflugtsdagen af med et besøg ved vandfaldet i skoven ved Sillans. Det er et utroligt smukt vandfald som altid er et besøg værd.

Meget varme og småtrætte, vendte vi næsten hjemad mod poolen og lidt tiltrængt afslapning.

Billeder her

Leave a Reply