browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cykeltur på Porquerolles

Posted by on July 18, 2018

Lørdag 14/7-18

Atter engang tidligt op og afsted – nu er det ved at være hårdt at komme ud af lagnerne om morgenen!

I bilen og afsted på 1,5 times køretur til Hyères hvorfra færgen til Porquerolles sejler. Og lur mig om ikke også rugbrødet blev fundet frem i bagagerummet inden afgang 😀

Efter en lille smule ‘gyng-gang’ ankom vi til øen – og det er dælme varmt!

Vi får, efter lidt skærmydsler, lejet cykler til alle, el-cykel til Maya havde vi lovet. Og sikke en tur hun kom på – fuld hammer både opad og nedad!

Moren må dog indrømme at det der med at høvle afsted på en halvdød mountainbike, op og ned af bakke på ekstremt ujævne grusstier i 35 graders varme – dét er bare ikke lige noget for mig! Jeg gider simpelthen ikke – så jeg vendte hurtigt om og fandt en plads på stranden imens resten af flokken cyklede ud til spidsen af øen. Da de vendte tilbage, cyklede vi (næsten) sammen til en strand i den anden retning på øen. Her blev der badet lidt, men der var stemning for at komme hjemad igen, da vi var sultne.

Aftensmaden blev, traditionen tro på denne tur, pizza fra et hyggeligt pizzaria i Hyères hvor vi har været hver gang vi har været på Porquerolles. Parret der ejer stedet, taler overhovedet ikke engelsk, men det lykkes alligevel at få bestilt nogen supergode pizzaer!

Leave a Reply